Flyttstädning i Stockholm 2018-02-06T06:21:25+00:00

Flyttstädning

Taggad på flytt? Tankemässigt redan möblerat din nya bostad? Då är allt just som det ska vara vid en flytt. Att flytta ska handla om framtiden, inte om allt det gamla. Låt oss ordna med det så kan ni fokusera på allt det andra runt omkring, samtidigt som det blir rent tills ni flyttar ut. Med Flyttstädning i Stockholm kan du istället lägga energin på din nya bostad.

Vad ingår i städningen?

När det är dags att anlita flyttstädning i Stockholm kan det vara bra att veta att all städning som behövs ingår; badrum, torkning av golv, putsning av fönster. Ju mer du har packat ner, och kanske till och med transporterat iväg till den nya bostaden, desto lättare blir det för oss. Har du saker kvar, packa ner det du är allra mest rädd om.

Varför anlita flyttstädning?

Flyttstädning är till för er som vill ha en smidig flytt utan att behöva lägga tid på städningen. Vi erbjuder vår tjänst till alla som bor i Stockholmsområdet. Boka tid i så god tid som möjligt för vara säker på att få en tid passar med era flyttplaner. Med flyttstädning i Stockholm går städningen snabbt och blir professionellt utförd, ni slipper alltså att oroa er för klagomål i efterhand.

Kontakta vår kundtjänst för att få ett pris baserat på bostadens eller utrymmets storlek. Priset som anges i offerten är en totalsumma. Detta innebär att moms och rut-avdrag är inräknat och att det inte tillkommer några avgifter. Efter att städningen utförts skickas en totalfaktura på hela kostnaden till den nya bokföringsadressen. Om något i städningen inte skulle bli godkänt, gör vi om detta helt utan extra kostnader. Du slipper återvända till den gamla bostaden eftersom vi även kan ta ansvar för slutbesiktningen med hyresvärden.

Viktigt att tänka på

Vid flyttstädning ska kylen och frysen vara avstängda. Det är också viktigt att meddela om det har förekommit rökning i lägenheten eller om det är länge sedan bostaden eller utrymmet städades. Bostaden kan, i enstaka fall, ha behov av sanering. Flyttstädning i Stockholm kan bedöma att sanering behövs och då kan ni komma att debiteras extra för detta enligt vår gällande prislista. Självklart kontaktar vi kunden och informerer om detta i god tid innan uppdraget påbörjas.