Kontorsstädning i Stockholm 2018-02-01T22:08:55+00:00

Kontorstädning

Vill du kunna andas in ren luft då du kommer till jobbet? Vill du slippa oroa dig för att kostymen ska bli dammig till nästa möte? Du vill väl inte skämmas när du får besök på kontoret? Vi dammar, torkar, skurar och vädrar. “Kontorsstädning i Stockholm” kan alltid hjälpa dig.

Rent och fräscht på kontoret varje dag!

Kontorsstädning i Stockholm” löser det åt dig snabbt och enkelt. Vi har många år i branschen, och kvalificerad personal som utför arbetet. Vi gör allt glänsande rent från golv till tak. Aldrig mer ska du behöva mötas av ett skrivbord fullt av kaffespill och smulor. Vi ser de små detaljerna som många andra missar.

Väl genomförd städning får dig att känna trygghet och säkerhet varje dag. Du ska komma till jobbet och veta att det alltid kommer se snyggt ut! Personalen är testade och godkända enligt regler med bland annat utdrag från brottsregistret, så du kan känna dig trygg. För oss är det viktigaste att leverera kvalitet!

Vi är till för alla!

Vill du få det du betalar för kommer “Kontorsstädning i Stockholm” garanterat hålla måttet. Vi anpassar oss gärna efter dina önskemål. Det är du som bestämmer vad vi ska ge dig. Är det något extra som behövs löser vi det, inga problem. Ska du ha personalfest och behöver få bort disk, städa golv, toaletter eller liknande finns vi där för dig! Vi kan även ordna allt förarbete som pynt, dukning med mera. Vårt fokus ligger på bra städning, men vi är villiga att göra mer än så för dig!

Vi på Kontorsstädning i Stockholm är redo att anta utmaningar av alla dess slag för din skull. Det är självklart för oss att du ska välkomnas av ett glänsande och rent kontor. Att du ska fokusera på arbetsuppgifter när du jobbar istället för på oreda. Behöver du hjälp att städa upp bland papper och organisera kontoret finns vi här för dig. Inga problem är för stora för oss att lösa. Vi är konkurrenskraftiga och har väldigt bra rekommendationer från andra nöjda kunder.

Vi löser dina problem nu!

Vi är ett personligt företag, och nära kontakt och samarbete med dig är viktigt för oss. Önskar du att få en tjänst utförd så löser vi det. Vår personal har vid anställning lämnat in utdrag från brottsregistret, och är därmed ostraffade. Både du och din egendom är trygga hos oss. Arbetsmiljön kan inte bli bättre då alla ytor blir skinande rena! Kvalitet och flexibilitet är två ledande och styrande ord i vår verksamhet! Dessa kommer vi arbeta efter tillsammans. Kontakta Kontorsstädning i Stockholm idag!